van de beek verhuur

Steiger huren Oudenbosch

Steiger huren Oudenbosch

Wanneer je werkzaamheden op hoogte verricht in Oudenbosch, kan het huren van een steiger een veilige en efficiënte oplossing bieden. Het huren van een steiger brengt diverse voordelen met zich mee. Zo zorgt het voor een aanzienlijk veiligere werkomgeving in vergelijking met werken op een ladder, en maakt het lastig bereikbare delen van je project toegankelijker.

Bij Van De Beek Verhuur zijn verschillende soorten steigers beschikbaar voor verhuur, waaronder brede rolsteigers en smalle rolsteigers. De keuze voor de juiste steiger hangt af van de aard van de werkzaamheden en de hoogte waarop je moet werken. We staan klaar om je te adviseren over de beste optie voor jouw situatie.

Ook voor advies, transport en opbouw

Naast een uitgebreid assortiment aan steigers bieden wij ook deskundig advies en ondersteuning bij zowel de opbouw als het gebruik ervan. Bovendien kun je bij ons terecht voor de benodigde veiligheidsvoorzieningen, zoals leuningen en veiligheidsnetten, om de veiligheid van de werknemers te waarborgen.

Bij het huren van een steiger in Oudenbosch is het essentieel om goed geïnformeerd te zijn over het correcte gebruik van de steiger en de noodzakelijke veiligheidsmaatregelen. Het naleven van deze voorschriften is cruciaal om ongelukken te voorkomen. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van steigerwerk kunnen wij je uitstekend van dienst zijn.

Tegen een vergoeding bieden wij de mogelijkheid om de steiger naar keuze te laten bezorgen, op te bouwen, te demonteren en op te halen.

Aluminium rolsteiger huren (breed)

Deze brede rolsteiger (250 x 135 cm) is op te bouwen tot een werkhoogte van 12 meter. De steiger wordt verhuurd standaard met een werkhoogte van 4 meter. Bij elke 4 meter werkhoogte krijgt u een volledig dichte vloer, dus met 2 platformen 1 met en 1 zonder luik, wel zo veilig!

Aluminium rolsteiger huren (smal)

Deze smalle rolsteiger (250 x 70 cm) is op te bouwen tot een werkhoogte van 12 meter. De steiger wordt verhuurd standaard met een werkhoogte van 4 meter.

Wat kost een steiger huren?

Een complete rolsteiger huur je al voor €30,- per dag.
Heb je de steiger langer nodig of lopen de werkzaamheden uit? Voor €60,- huur je een steiger voor een hele week! Meerprijs €5,- per extra meter werkhoogte.

(Borgsom en verhuurkosten dienen vooraf betaald te worden. Betaling kan d.m.v. een betaalverzoek of overboeking bij ontvangst van de factuur).

Van De Beek steigerverhuur

Het huren van een steiger in Oudenbosch is een veilige en effectieve manier om op hoogte te werken. Voor de kosten hoef je het niet te laten. Van De Beek verhuur kan je gelijk adviseren over de juiste steiger en veiligheidsmaatregelen. Tegen een vergoeding kan de steiger naar keuze ook gebracht, opgebouwd, gedemonteerd en opgehaald worden.

Gereedschap verhuur & machineverhuur

Op zoek naar gereedschap of machines voor jouw bouwproject? Van de Beek Verhuur is jouw partner voor de verhuur van een groot assortiment gereedschappen voor de professional in de bouw met name grondwerken.

Verhuur in Roosendaal en omgeving

Wil je snel de beschikbaarheid weten van één van onze verhuurproducten? Neem dan contact met ons op 06 25 393 133 of info@vandebeekverhuur.nl

Naar verhuur aanbod
Copyright © 2024 Van De Beek Verhuur. Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie