van de beek verhuur

Steiger huren Oud-Gastel

Steiger huren Oud-Gastel

Wanneer je op hoogte aan het werk gaat in Oud-Gastel, kan een steiger huren een veilige en efficiënte oplossing zijn. Het huren van een steiger heeft veel voordelen. Je werkplek wordt een stuk veiliger dan werken op een ladder, en moeilijk toegankelijke delen van je klus worden beter bereikbaar.

Van De Beek Verhuur heeft verschillende soorten steigers beschikbaar voor verhuur, waaronder brede rolsteigers en smalle rolsteigers. Welke steiger je het beste kunt huren, hangt af van de aard van het werk en de hoogte van het gebied waarin je moet werken. wij adviseren je graag over de juiste keuze van steiger.

Ook voor advies, transport en opbouw

Wij bieden je niet alleen een uitgebreid assortiment aan steigers, maar ook advies en ondersteuning bij de opbouw en het gebruik van de steiger. Daarnaast ben je bij ons ook aan het juiste adres voor de benodigde veiligheidsvoorzieningen, zoals leuningen en veiligheidsnetten, om de veiligheid van de werknemers te waarborgen.

Als je een steiger huurt in Oud-Gastel, informeer over het gebruik van de steiger en de veiligheidsmaatregelen die je moet nemen. Houd je altijd aan de veiligheidsvoorschriften om ongevallen te voorkomen. Van De Beek Verhuur heeft vele jaren ervaring in het werken op steigers, hierdoor kunnen wij jou optimaal van dienst zijn.

Tegen een vergoeding kan de steiger naar keuze ook gebracht, opgebouwd, gedemonteerd en opgehaald worden.

Aluminium rolsteiger huren (smal)

Deze smalle rolsteiger (250 x 70 cm) is op te bouwen tot een werkhoogte van 12 meter. De steiger wordt verhuurd standaard met een werkhoogte van 4 meter.

Aluminium rolsteiger huren (breed)

Deze brede rolsteiger (250 x 135 cm) is op te bouwen tot een werkhoogte van 12 meter. De steiger wordt verhuurd standaard met een werkhoogte van 4 meter. Bij elke 4 meter werkhoogte krijgt u een volledig dichte vloer, dus met 2 platformen 1 met en 1 zonder luik, wel zo veilig!

Wat kost een steiger huren?

Je huurt al een complete rolsteiger voor €30,- per dag.
Heb je de steiger langer nodig of lopen de werkzaamheden uit? Voor €60,- huur je een steiger voor een hele week! Meerprijs €5,- per extra meter werkhoogte.

(Borgsom en verhuurkosten dienen vooraf betaald te worden. Betaling kan d.m.v. een betaalverzoek of overboeking bij ontvangst van de factuur).

Van De Beek steigerverhuur

Het huren van een steiger in Oud-Gastel kan een veilige en effectieve manier zijn om op hoogte te werken. Voor de kosten hoef je het niet te laten. Van De Beek verhuur kan je gelijk adviseren over de juiste steiger en veiligheidsmaatregelen. Tegen een vergoeding kan de steiger naar keuze ook gebracht, opgebouwd, gedemonteerd en opgehaald worden.

Gereedschap verhuur & machineverhuur

Op zoek naar gereedschap of machines voor jouw bouwproject? Van de Beek Verhuur is jouw partner voor de verhuur van een groot assortiment gereedschappen voor de professional in de bouw met name grondwerken.

Verhuur in Roosendaal en omgeving

Wil je snel de beschikbaarheid weten van één van onze verhuurproducten? Neem dan contact met ons op 06 25 393 133 of info@vandebeekverhuur.nl

Naar verhuur aanbod
Copyright © 2024 Van De Beek Verhuur. Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie