van de beek verhuur

Aanhangwagen huren Bosschenhoofd

Aanhangwagen huren Bosschenhoofd

Aanhangwagen huren in Bosschenhoofd of omgeving Bosschenhoofd? Het huren van een aanhangwagen is een makkelijke en slimme keuze voor het vervoeren van grote spullen, een bouwklus of tuinproject. Een aanhangwagen is ideaal bijvoorbeeld bij het verhuizen, omdat je hiermee een kast of een tafel kunt vervoeren die niet in de auto passen. Van de Beek Verhuur heeft verschillende soorten aanhangwagens beschikbaar voor verhuur. Zo kun je enkelasser aanhanger huren voor de wat kleinere ladingen, maar we hebben ook elektrische kiepaanhangers in de verhuur voor grotere ladingen. Kortom, je kunt aanhangers huren met elk hun eigen specifieke eigenschappen en geschikt voor verschillende soorten ladingen en gebruiksdoeleinden.

Kiepaanhanger huren

Een kiepaanhanger huren is perfect om grotere hoeveelheden zand, grind of bouwmaterialen te vervoeren. Mede door de dubbele as kunnen kiepaanhangers zware lasten dragen en omdat je de laadbak kunt kiepen is het gemakkelijk om de lading te lossen. Dat scheelt veel schepwerk!

Onze kiepaanhangers hebben een laadcapaciteit van 2200 kilo. Je kunt de kiepaanhanger huren voor een dag, een weekend of een langere periode, afhankelijk van jouw project. Je kunt de aanhanger zelf ophalen en terugbrengen, maar wij bieden ook de optie om deze te laten bezorgen en ophalen.

Voordat je een kiepaanhanger gaat huren, is het belangrijk om te controleren of je een geldig rijbewijs hebt en of jouw auto geschikt is om de aanhanger te trekken.

Je huurt een elektrische kiepaanhanger al vanaf 60 euro. Ook is het mogelijk om aluminium rijplaten te huren, makkelijk om met een kruiwagen op en af te rijden.

aanhangwagen-huren-zegge-kiepaanhanger

Aanhanger huren

Van de Beek Verhuur heeft aanhangers in de verhuur van verschillende formaten. Zo hebben we, naast de kiepaanhangers, ook kleinere aanhangwagens.

De kleinste aanhangwagen die wij aanbieden is een enkelasser aanhangwagen met een laadvermogen van 550 kg. Daarnaast hebben we ook geremde aanhangers, welke een laadvermogen heeft van 1100 kg. Een makkelijke oplossing als je aan het klussen bent of een grote aankoop hebt gedaan en deze veilig wilt vervoeren. Ook voor het vervoeren van bijvoorbeeld fietsen of (tuin)afval, met een aanhangwagen vervoer je het allemaal.

Heb je alleen een rijbewijs B (autorijbewijs)? Dan mag je met een auto:

  • een aanhanger trekken van maximaal 750 kilo (lege gewicht + laadvermogen)
  • een aanhanger trekken van meer dan 750 kilo als de auto en de aanhanger samen niet boven de 3.500 kilo (lege gewicht + laadvermogen) uitkomen.

Weet je niet zeker of je de aanhangwagen mag trekken met jouw rijbewijs en/of auto? Vraag het één van onze medewerkers. We helpen je graag!

Wat kost een aanhangwagen huren?

Bij Van de Beek huur je al een aanhangwagen vanaf €25 per dag. Voor de prijs hoef je het dus niet te laten! Je vult gemakkelijk een verhuur aanvraagformulier in op onze website. Door te klikken op onderstaande knop kan je ons aanbod aanhangers, graafmachines en steigers bekijken. Je kunt vervolgens per artikel een aanvraag indienen. Daarna nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Gereedschap verhuur & machineverhuur

Op zoek naar gereedschap of machines voor jouw bouwproject? Van de Beek Verhuur is jouw partner voor de verhuur van een groot assortiment gereedschappen voor de professional in de bouw met name grondwerken.

Verhuur in Roosendaal en omgeving

Wil je snel de beschikbaarheid weten van één van onze verhuurproducten? Neem dan contact met ons op 06 25 393 133 of info@vandebeekverhuur.nl

Naar verhuur aanbod
Copyright © 2024 Van De Beek Verhuur. Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie