van de beek verhuur

Aanhanger huren Oudenbosch

Aanhangwagen huren Oudenbosch

Aanhanger huren in Oudenbosch of omgeving Oudenbosch? Het huren van een aanhangwagen biedt een flexibele oplossing voor het vervoeren van grote spullen of hoeveelheden aarde of grind. Een aanhangwagen is ideaal bijvoorbeeld bij het verhuizen, omdat je hiermee een kast of een tafel kunt vervoeren die niet in de auto passen. Van de Beek Verhuur heeft verschillende soorten aanhangwagens beschikbaar voor verhuur. Zo kun je enkelasser aanhanger huren voor de wat kleinere ladingen, maar we hebben ook elektrische kiepaanhangers in de verhuur voor grotere ladingen. Kortom, je kunt aanhangers huren met elk met hun eigen specifieke eigenschappen en geschikt voor verschillende soorten ladingen en gebruiksdoeleinden.

Kiepaanhanger huren

Een kiepaanhanger huren is ideaal om grotere hoeveelheden grond, grind, afval of bouwmaterialen te vervoeren. Kiepaanhangers kunnen (mede door de dubbele as) zware lasten dragen en omdat je de laadbak kunt kiepen is het gemakkelijk om de lading te lossen. Dat scheelt veel schepwerk!

Onze kiepaanhangers hebben een laadcapaciteit van 2200 kilo. Je kunt de kiepaanhanger huren voor een dag, een weekend of een langere periode, afhankelijk van jouw project. Je kunt de aanhanger zelf ophalen en terugbrengen, maar het ook een optie om deze te laten bezorgen en ophalen.

Voordat je een kiepaanhanger gaat huren, is het belangrijk om te controleren of je een geldig rijbewijs hebt en of jouw auto geschikt is om de aanhanger te trekken.

aanhanger-huren-oudenbosch- kiepaanhanger

Aanhanger huren

Van de Beek Verhuur heeft aanhangers in de verhuur van verschillende formaten. Zo hebben we, naast de kiepaanhangers, ook kleinere aanhangwagens.

De kleinste aanhangwagen die wij aanbieden is een enkelasser aanhangwagen met een laadvermogen van 550 kg. Daarnaast hebben we ook geremde aanhangers, welke een laadvermogen heeft van 1100 kg. Ideaal als je aan het klussen bent, of een grote aankoop hebt gedaan en deze veilig wilt vervoeren. Ook voor fietsen te vervoeren of (tuin)afval, met een aanhangwagen vervoer je het allemaal.

Aanhanger-enkelasser-oudenbosch

Heb je alleen een rijbewijs B (autorijbewijs)? Dan mag je met een auto:

  • een aanhanger trekken van maximaal 750 kilo (lege gewicht + laadvermogen)
  • een aanhanger trekken van meer dan 750 kilo als de auto en de aanhanger samen niet boven de 3.500 kilo (lege gewicht + laadvermogen) uitkomen.

Weet je niet zeker of je de aanhangwagen mag trekken met jouw rijbewijs en/of auto? Vraag het één van onze medewerkers. We helpen je graag.

Wat kost een aanhanger huren?

Bij Van de Beek huur je al een aanhangwagen vanaf €25 per dag. Voor de prijs hoef je het dus niet te laten! Je dient gemakkelijk een verhuur aanvraag formulier in op onze website. Klik op onderstaande knop en bekijk het aanbod aanhangers, graafmachines en steigers. Je kunt vervolgens per artikel een aanvraag indienen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Gereedschap verhuur & machineverhuur

Op zoek naar gereedschap of machines voor jouw bouwproject? Van de Beek Verhuur is jouw partner voor de verhuur van een groot assortiment gereedschappen voor de professional in de bouw met name grondwerken.

Verhuur in Roosendaal en omgeving

Wil je snel de beschikbaarheid weten van één van onze verhuurproducten? Neem dan contact met ons op 06 25 393 133 of info@vandebeekverhuur.nl

Naar verhuur aanbod
Copyright © 2024 Van De Beek Verhuur. Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie