van de beek verhuur

Aanhanger huren Oud-Gastel

Aanhangwagen huren Oud-Gastel

Aanhanger huren in Oud-Gastel of omgeving Oud-Gastel? Het huren van een aanhangwagen is een slimme en veilige keuze voor het vervoeren van spullen tijdens een verbouwing, tuinproject of verhuizing. Een aanhangwagen is ideaal bijvoorbeeld bij het verhuizen, omdat je hiermee een groot meubelstuk kunt vervoeren die niet in de auto past. Bij Van de Beek Verhuur heeft u keuze uit verschillende soorten aanhangwagens voor verhuur. Zo hebben wij bijvoorbeeld een enkelasser aanhanger in de verhuur voor de wat kleinere ladingen, maar we hebben ook elektrische kiepaanhangers in de verhuur voor grotere ladingen. Kortom, je hebt keuze uit meerdere aanhangers met elk hun eigen specifieke eigenschappen en geschikt voor verschillende soorten doeleinden en ladingen.

Aanhanger huren

Van de Beek Verhuur heeft aanhangers in de verhuur van verschillende formaten. De kleinste aanhangwagen die wij aanbieden is een enkelasser aanhangwagen met een laadvermogen van 550 kg. Daarnaast hebben we ook geremde aanhangers, welke een laadvermogen heeft van 1100 kg. Een makkelijke en veilige oplossing tijdens je verbouwing of als je (tuin)afval moet vervoeren. Ook voor het vervoeren van grote apparaten zoals koelkasten, wasmachines of drogers bent u bij Van de Beek Verhuur aan het juiste adres!

Kiepaanhanger huren

Naast de enkelasser aanhangwagen verhuren wij ook een kiepaanhanger welke perfect is om grotere hoeveelheden tuinafval of bouwmaterialen mee te vervoeren. Mede door de dubbele as kunnen kiepaanhangers zware lasten dragen en omdat je de laadbak kunt kiepen is het gemakkelijk om de lading te lossen. Dat scheelt veel schepwerk!

De laadcapaciteit van onze kiepaanhangers is 2200 kilo. Je kunt de kiepaanhanger huren voor een dag, een weekend of een langere periode, afhankelijk van jouw project. Je kunt de aanhanger zelf ophalen en terugbrengen, maar wij bieden ook de mogelijkheid om deze te laten bezorgen en op te halen bij u thuis.

Wil je een kiepaanhanger huren? Dan is het belangrijk om te controleren of je een geldig rijbewijs hebt en of jouw auto geschikt is om de aanhanger te trekken.

aanhangwagen-huren-zegge-kiepaanhanger

Heb je alleen een rijbewijs B (autorijbewijs)? Dan mag je met een auto:

  • een aanhangwagen trekken van maximaal 750 kilo (lege gewicht + laadvermogen)
  • een aanhangwagen trekken van meer dan 750 kilo als de auto en de aanhanger samen niet boven de 3.500 kilo (lege gewicht + laadvermogen) uitkomen.

Weet je niet zeker of je de aanhanger mag trekken met jouw rijbewijs en/of auto? Vraag het één van onze medewerkers. We helpen je graag!

Wat kost een aanhangwagen huren?

Bij Van de Beek huur je al een aanhangwagen vanaf €25 per dag. Voor de prijs hoef je het dus niet te laten! Je vult gemakkelijk een verhuur aanvraagformulier in op onze website. Middels onderstaande knop kan je ons aanbod aanhangers, graafmachines en steigers bekijken. Per artikel kan je een aanvraag indienen. Daarna nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Gereedschap verhuur & machineverhuur

Op zoek naar gereedschap of machines voor jouw bouwproject? Van de Beek Verhuur is jouw partner voor de verhuur van een groot assortiment gereedschappen voor de professional in de bouw met name grondwerken.

Verhuur in Roosendaal en omgeving

Wil je snel de beschikbaarheid weten van één van onze verhuurproducten? Neem dan contact met ons op 06 25 393 133 of info@vandebeekverhuur.nl

Naar verhuur aanbod
Copyright © 2024 Van De Beek Verhuur. Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie